Bulterier Butch Little bull


Návštěva u Soukeníků

30.07.2009 00:00

Dnes jsme byli na návštěvě u Soukeníků v Podolí na chalupě. Butchík tam měl hned tři bulí kamarády a to Bisayu od Velkého Bucku ( Bafinku ), Eragona In-Sitú ( Nera ) a Jeky ze Zlatého Antoníčku ( Jessinku )

Foto později.

Setkání klabáčků z Písku a okolí.

Konalo se 30.7.2009 v Podolí 2 na chalupě u Pídi S. Psí hrátky si užívali - Píďovo Neroušek, Bafinka ( jeho nevlastní sestra- oba po Zollíkovi), Jessie Terezky a Honzíka z Klouk a já s mím desetikilovým dárečkem Butchíkem. První minuty proběhly až nečekaně klidně (na bulíky) a ve vycházkovém tempu. Bafča s Nerem se k Butchíkovi chovali vzorně a ohleduplně a i když se už otrkal ( což trvalo pár vteřin ) a začal být dost oprsklej, tak ho vůbec nesjížděli a raději hledali chvíli klidu někde v ústranní, což se jim vzhledem k Butchíkovo zápalu pro věc moc nedařilo. No vzdávám hold jejich trpělivosti. Trošku se to zvrtlo příjezdem fenečky Jessinky a jejích páníčků, což je pro Nera neokoukané zboží, takže ubohou Jessinku naháněl a zkoušel ji "znásilňovat" v jednom kuse. Všechny nás překvapil Butch, který nezůstal v ničem pozadu a navzdory svému věku( zhruba 10 týdnů ) svému staršímu vzoru zdatně sekundoval, jedno v jaké poloze a z které strany. Chudinka Jessinka dorazila běloučká a po dvou hodinách v péči těch dvou tyranů byla úplně vyřízená a barvy neurčité.

Po celém tom dovádění si ti, kteří dosáhli, uhasili žízeň v bazénu, lidské osazenstvo urožnilo a sluplo nějakou tu flákotu, trošku jsme odpočali a večer ještě vyrazili do luk na společnou procházku, na které se všichni chovali vzorně.

Celé odpoledne uteklo jako voda a když se začalo zmrákat, rozjeli jsme se do svých pelíšků. Závěrem chci i za Butchíka všem poděkovat za chvíle prožité přesně podle našeho gusta! Moc rádi si to zase někdy zopáknem.

Dan a Butch.

—————

Zpět